Broskve ve vinné marinádě

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve rozkrojíme a vypeckujeme. Nakrájíme na plátky, dáme je do mísy a posypeme cukrem.
  • 2
    Kůru z omytého pomeranče oloupeme a nakrájíme na tenké proužky, dáme do misky se studenou vodou a necháme odstát.
  • 3
    Šťávu z pomeranče vymačkáme a nalijeme spolu s vínem na broskve. Necháme marinovat 1 hodinu v lednici.
  • 4
    Vyndáme pomerančovou kůru z vody a osušíme.
  • 5
    Broskve ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.