Jednoduchý recept

Broskve ve vinné marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42996

Ingredience

4 ks Broskve
2 polévková lžíce Cukr moučkový
1 ks Pomeranče
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 661kJ
8% Sacharidy 30 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 3 mg
4% Bílkoviny 2 g

Broskve ve vinné marinádě postup přípravy receptu:

1

Broskve rozkrojíme a vypeckujeme. Nakrájíme na plátky, dáme je do mísy a posypeme cukrem.

2

Kůru z omytého pomeranče oloupeme a nakrájíme na tenké proužky, dáme do misky se studenou vodou a necháme odstát.

3

Šťávu z pomeranče vymačkáme a nalijeme spolu s vínem na broskve. Necháme marinovat 1 hodinu v lednici.

4

Vyndáme pomerančovou kůru z vody a osušíme.

5

Broskve ozdobíme pomerančovou kůrou a ihned podáváme.

Poznámka

Z pomeranče použijeme kůru i šťávu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept