Recept

Dušený králík na kmíně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43032

Ingredience

120 g Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
800 g Králík
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
5 g Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí
3 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 490 kcal
Kilojoule 2 050kJ
2% Sacharidy 7 g
29% Tuky 21 g
66% Sodík 1 g
117% Bílkoviny 66 g

Dušený králík na kmíně postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme, nasekáme na porce. V pekáči rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a krátce osmažíme. Vložíme kmín a ještě za stálého míchání osmahneme. Přidáme do základu porce králíka a dále dusíme. Zalijeme vývarem, přidáme šalvěj, nasekanou petrželku, pepř, přisolíme. Dodusíme do měkka.

Poznámka

Podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept