Jednoduchý recept

Dip z jogurtu a bylinek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43049

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice
200 g Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Smetana 33% (šlehačka)
2 polévková lžíce Sýr krémový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 800kJ
2% Sacharidy 8 g
22% Tuky 16 g
8% Sodík 150 mg
7% Bílkoviny 4 g

Dip z jogurtu a bylinek postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme jogurt, sýr, hořčici, citrónovou šťávu, nasekanou petrželku, kopr a pažitku, přidáme sůl, pepř a cukr. Vše důkladně promícháme na hladký krém.

2

V jiné míse ušleháme smetanu, kterou vmícháme do připravené směsi.

3

Hotový dip necháme vychladnout v chladničce a poté servírujeme.

Poznámka

Tento dip se hodí k rybám, zelenině a drůbežímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept