Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43055

Ingredience

120 g Cibule
5 špetka Citronová kůra
20 ml Citronová šťáva
100 ml Hovězí vývar základní
650 g Králičí maso
3 g Pepř černý mletý
40 g Strouhanka
30 g Sádlo vepřové škvařené
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 355kJ
3% Sacharidy 9 g
22% Tuky 17 g
34% Sodík 687 mg
61% Bílkoviny 34 g

Králičí sekaná postup přípravy receptu:

1

Králičí maso očistíme, omyjeme, vykostíme a na masovém strojku umeleme. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibulku a přidáme k mletému masu. Dále přimícháme strouhanku, podle potřeby vývar, sůl, pepř, citronovou šťávu, citronovou kůru a vymícháme na polotuhou kaši.

2

Do pekáčku dáme připravenou směs a pečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Poznámka

Podáváme s bramborem a kyselým zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept