Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43061

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
0,5 ks Celer bulvový
2 kávová lžička Hořčice Dijonská
150 g Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kapary
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 62 kcal
Kilojoule 261kJ
2% Sacharidy 6 g
4% Tuky 3 g
8% Sodík 154 mg
7% Bílkoviny 4 g

Dip s celerem postup přípravy receptu:

1

V míse pomocí vidličky smícháme jogurt s na jemno nakrájenou bazalkou, nasekaným kapary, hořčicí, solí, pepřem a jemně nastrouhaným celerem.

2

Hotový dip vložíme do chladničky a necháme krátce vychladnout, poté ihned servírujeme.

Poznámka

K tomuto dipu se hodí jakákoliv čerstvá zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept