Zazvorové máslo

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
36 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
519 mg
Cukr
138 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme, prolisujeme a dáme do misky, přidáme zázvor, přilijeme olej, sůl, pepř a šlehačem nebo vařečkou rozšleháme. Máslo nakrájíme na kostky, přidáme do misky, vyšleháme spolu s česnekem, přimícháme na malé kostky nakrájenou kapii, drobně nasekanou petrželovou nať, vyšleháme, podle chuti ještě můžeme přidat sůl, pepř.
  • 2
    Připravené máslo zabalíme do potravinářské fólie a odložíme do ledničky na 24 hodin ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.