Jednoduchý recept

Zapékaný chňapal po nicesku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43106

Ingredience

750 g Chňapal červený
1 ks Cibule
0,3 kávová lžička Estragon
1 polévková lžíce Olej olivový
65 g Olivy černé
1 ks Paprika červená
2 ks Rajčata
0,3 kávová lžička Tymián sušený
375 ml Víno bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 282kJ
3% Sacharidy 10 g
8% Tuky 6 g
15% Sodík 297 mg
68% Bílkoviny 38 g

Zapékaný chňapal po nicesku postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpálíme olej, přidáme prolisovaný česnek, na kostičky nakrájená rajčata a najemno nasekanou cibuli. Osmahneme doměkka. Poté vmícháme nadrobno nakrájenou papriku, na kolečka pokrájené olivy, sušený tymián a estragon a přilijeme víno. Nezakryté zvolna cca 5 minut povaříme.

2

Rybí steaky vložíme do vymazané zapékací mísy, přelijeme připravenou omáčkou a zakryté pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 20 minut. Maso i s omáčkou rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept