Jednoduchý recept

Rybí maso s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 43107

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 665 kcal
Kilojoule 2 781kJ
2% Sacharidy 7 g
78% Tuky 59 g
14% Sodík 273 mg
50% Bílkoviny 28 g

Rybí maso s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Kousky opečeme na pánvi na oleji po všech stranách.

2

V jiné pánvi osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku a vše prohřejeme.

3

Opečené kousky ryby upravíme na talíře a obložíme rajčatovou směsí.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Poznámka

Můžeme použít i maso z jiné sladkovodní ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept