Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43155

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer řapíkatý
15 dkg Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Kapary
800 g Králík
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej olivový
50 g Olivy bez pecky
3 g Pepř černý mletý
5 g Rozmarýn čerstvý
10 g Slanina vepřová
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 565 kcal
Kilojoule 2 363kJ
2% Sacharidy 8 g
40% Tuky 30 g
63% Sodík 1 g
116% Bílkoviny 65 g

Španělský králík postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme a rozsekáme na porce. Na rozpálený olej dáme nakrájenou slaninu, cibuli, celer, po chvilce přidáme nasekaného králíka a dobře opečeme. Zaprášíme moukou, přilijeme vývarem, vložíme bobkový list a rozmarýn. Osolíme, opepříme, necháme 45 - 60 minut dusit, k hotovému masu přidáme olivy a kapary. Dusíme ještě 10 minut. Poté podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept