Jednoduchý recept

Křenová šlehačka ke grilovanému masu

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 43170

Ingredience

40 ml Citronová šťáva
5 g Cukr moučkový
30 g Křen
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
4 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 91 kcal
Kilojoule 382kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
20% Sodík 391 mg
1% Bílkoviny 1 g

Křenová šlehačka ke grilovanému masu postup přípravy receptu:

1

Křen oloupeme, nastrouháme na jemno, zakapeme citronovou šťávou, smetanu mírně osladíme a vyšleháme do šlehačky. Křen přisolíme a smícháme se šlehačkou.

2

Používáme zejména ke grilovaným rybám, ale hodí se i ke steakům.

3

Před podáváním dáme do lednice vychladit.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept