Bramborový salát s cizrnou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bramborový salát s cizrnou
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 40 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | brousek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 4318 |
Ingredience
1 kg | Brambory |
0,3 ks | Celer bulvový |
250 g | Cizrna |
2 polévková lžíce | Hořčice |
0,5 ks | Kukuřice cukrová |
250 g | Majolka |
2 ks | Mrkev kořen |
5 ks | Okurky nakládané |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 ks | Petržel kořen |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 93g |
---|---|
Cholesterol | 125,0mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 55g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 90,2mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 18,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Celer bulvový, Cizrna, Kukuřice cukrová, Okurky nakládané, Petržel kořen, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Majolka, Mrkev kořen, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Bramborový salát s cizrnou postup přípravy receptu:
1 | Namočíme do studené vody cizrnu. |
2 | Uvaříme ve slupce brambory, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. |
3 | Uvaříme doměkka mrkev, celer a petržel a vychladké nakrájíme s okurkami na kostičky. |
4 | Vše smícháme s kukuřicí, hořčicí, majolkou a osolíme a opepříme. Podáváme. |