Jednoduchý recept

Jehněčí kotlety rozmarýnové

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 34 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43183

Ingredience

120 g Bageta
30 ml Balsamico ocet
800 g Jehněčí kotlety
50 g Olej olivový
4 g Pepř černý mletý
10 g Rozmarýn čerstvý
200 g Sýr ovčí ve slaném nálevu
10 g Sůl
30 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 794 kcal
Kilojoule 3 323kJ
6% Sacharidy 20 g
74% Tuky 55 g
64% Sodík 1 g
90% Bílkoviny 51 g

Jehněčí kotlety rozmarýnové postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si připravíme marinádu: do misky nalijeme ocet, olej, červené víno, přisypeme sůl, pepř a posekané jehličky rozmarýnu. Dobře promícháme. Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme, rozložíme na prkénko, polijeme marinádou a dobře ji rozetřeme, necháme uležet.

2

Kotlety grilujeme na středně rozpáleném grilu přibližně 2 minuty z každé strany.

3

Kotlety položíme na talíře, posypeme rozdrobeným ovčím sýrem a doplníme křupavou bagetkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept