Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43213

Ingredience

10 g Bazalka
80 plátek Celer bulvový
120 g Cibule
800 g Králík
120 g Mrkev kořen
30 ml Olej olivový
1 kávová lžička Oregano čerstvé
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
50 g Protlak rajčatový
5 g Sůl
300 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek
5 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 217kJ
3% Sacharidy 11 g
33% Tuky 25 g
45% Sodík 905 mg
111% Bílkoviny 62 g

Králík po lionsku postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme, rozsekáme na porce, osolíme, obalíme v bylinkách a necháme do druhého dne uležet. Cibuli, mrkev a celer pokrájíme na drobno, česnek podrtíme, vše společně osmažíme na tuku. Vložíme králíka, protlak, zalijeme vodou a zakryté pečeme. Občas maso obrátíme a podlijeme horkou vodou.

Poznámka

Servírujeme teplé. Podáváme se špagetami, bramborem a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept