Jednoduchý recept

Tuňákový steak na bílém víně s chřestem a paprikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43218

Ingredience

20 ks Chřest zelený
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 ks Paprika zelená
0,3 ks Paprika červená
0,3 ks Paprika žlutá
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Tuňák obecný
65 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 598kJ
0% Sacharidy 2 g
32% Tuky 24 g
8% Sodík 157 mg
63% Bílkoviny 35 g

Tuňákový steak na bílém víně s chřestem a paprikou postup přípravy receptu:

1

Připravíme 4 kusy pečicího papíru o velikosti cca 30 x 40 cm a doprostřed každého položíme jeden rybí steak. Posypeme solí, pepřem a pokapeme máslem. Na maso rozložíme chřest, na tenké nudličky nakrájené papriky a přelijeme vínem.

2

Zabalíme do papíru a okraje zahrneme. Naskládáme na plech a v troubě předehřáté na 215°C pečeme 15 - 20 minut. Hotové rozbalíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept