Jednoduchý recept

Lečo z kotrče

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 43249

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Kotrč kadeřavý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
500 g Paprika zelená
300 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 686kJ
3% Sacharidy 12 g
13% Tuky 9 g
14% Sodík 286 mg
17% Bílkoviny 9 g

Lečo z kotrče postup přípravy receptu:

1

V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky, osolíme a pod pokličkou dusíme 10 minut.

2

K paprikám přidáme očištěný, na kousky nakrájený kotrč, dusíme dalších 10 minut a nakonec přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a prolisovaný česnek. Vše ještě chvíli podusíme a podle potřeby podlijeme trochou vody.

3

Po částečném vydušení tekutiny vlijeme do leča rozšlehaná vejce a mícháme do ztuhnutí.

4

Můžeme podávat s čerstvým chlebem nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept