Jednoduchý recept

Třešňové pusinky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 43379

Ingredience

400 g Cukr moučkový
80 g Kompot třešňový
2 kávová lžička Limetková šťáva
1 špetka Sůl
5 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 63 kcal
Kilojoule 262kJ
4% Sacharidy 14 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 19 mg
1% Bílkoviny 1 g

Třešňové pusinky postup přípravy receptu:

1

Třešně necháme okapat a potom je rozmixujeme za pomoci ručního mixéru. Bílky ušleháme do polotuha, poté do něj přimícháme limetkovou šťávu, špetku soli, moučkový cukr a nakonec třešňové pyré.

2

Plechy vyložíme pečícím papírem a troubu předehřejeme na 100°C.

3

Sněhovou hmotou naplníme zdobící sáček a na pečící papír tvarujeme pusinky. Pečeme v předehřáté troubě asi 150 minut při otevřených dvířkách od trouby.

4

Hotové pusinky necháme vychladnout, a poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept