Recept

Nákyp ze zbytku pečeného králíka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4339

Ingredience

200 g Králičí maso
0,3 l Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
5 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 982 kcal
Kilojoule 4 110kJ
10% Sacharidy 37 g
83% Tuky 62 g
40% Sodík 795 mg
119% Bílkoviny 67 g

Nákyp ze zbytku pečeného králíka postup přípravy receptu:

1

Smícháme žloutky, sůl, polovinu rozpuštěného másla, petrželku, mleté králičí maso, strouhanku a tuhý sníh z bílků.

2

Pečeme v pekáčku nebo formě na chlebíček.

3

Podáváme s dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept