Patizon v česnekovém těstíčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
53 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
385 mg
Cukr
261 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Patizon oloupeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme na plátky. Osolíme a necháme chvíli stát.
  • 2
    Vejce rozšleháme s mlékem, vmícháme rozetřený česnek, sůl a hladkou mouku. Umícháme hladké těstíčko.
  • 3
    Plátky patizonu obalíme v těstíčku a smažíme po obou stranách na pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 4
    Můžeme podávat se smaženými hranolky nebo s bramborovu kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 31. 7. 2016
Patizon v česnekovém těstíčku
Byla to mňamka. Česnek nám tam moc chutnal. Příště zkusím přidat nastrouhaný sýr. Díky za tip.