Jednoduchý recept

Polévka rybí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4349

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Celer bulvový
1 ks Kapr obecný
1 ks Kapří jikry
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
1 ks Máslo čerstvé
1 ks Nové koření celé
2 ks Petržel kořen
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 488 kcal
Kilojoule 2 041kJ
3% Sacharidy 12 g
243% Tuky 183 g
9% Sodík 181 mg
22% Bílkoviny 12 g

Polévka rybí postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme a nastrouháme, dusíme na trošce másla v hrnci. Ze zbylého másla uděláme jíšku.

2

Povaříme rybí části s kořením.

3

Obereme maso a vývar přecedíme.

4

Do hrnce se zeleninou nalijeme vývar, přidáme jíšku a rozmícháme.

5

Přidáme obrané maso a na prkénku nožem naškrábané mlíčí a jikry. Povaříme polévku, přidáme muškátový oříšek, osolíme a opepříme.

Poznámka

Při přípravě polévky použijeme kapří hlavu, ocas a mlíčí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept