Recept

Vařená vejce se zálivkou a křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43534
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
2 polévková lžíce Křen
3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 857kJ
1% Sacharidy 3 g
20% Tuky 15 g
14% Sodík 289 mg
26% Bílkoviny 15 g

Vařená vejce se zálivkou a křenem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, necháme zchladit, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Z octa, oleje, soli, pepře a cukru umícháme zálivku. Křen očistíme a nastrouháme na jemno.

2

Vejce servírujeme přelitá zálivkou a posypaná křenem.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept