Jednoduchý recept

Celerový nákyp

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4355

Ingredience

1 ks Celer bulvový
5 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Podravka
150 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 079kJ
5% Sacharidy 17 g
590% Tuky 443 g
9% Sodík 179 mg
30% Bílkoviny 17 g

Celerový nákyp postup přípravy receptu:

1

Nastrouháme celer a mrkve nahrubo.

2

Promícháme, přidáme dvě vajíčka, osolíme, přidáme podravku a dáme do vymazané mísy.

3

Pečeme 15 minut, až se vytvoří kůrka, posypeme strouhaným sýrem a necháme pět minut zapéct.

4

Podáváme teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept