Vařená vejce s ředkvičkami plněná křenem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
515 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce ve vodě uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme, vyjmeme žloutky, křen a sýr nastrouháme na jemno, pažitku nasekáme nadrobno, omyté ředkvičky pokrájíme na plátky.
  • 2
    V míse utřeme máslo se žloutky a hořčicí. Přimícháme křen, sůl a vyšleháme hladký krém. Cukrářským sáčkem naplníme směsí bílky.
  • 3
    Plněná vejce podáváme posypaná pažitkou a ozdobená plátky ředkviček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.