Jednoduchý recept

Červené máslo

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 43608

Ingredience

125 g Máslo čerstvé
1 špetka Nové koření mleté
20 g Pepř červený celý
30 ml Pomerančová šťáva
4 g Sůl
35 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 069kJ
1% Sacharidy 5 g
36% Tuky 27 g
20% Sodík 390 mg
2% Bílkoviny 1 g

Červené máslo postup přípravy receptu:

1

Červený pepř nadrtíme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno, z pomeranče vymačkáme šťávu.

2

Máslo necháme změknout v pokojové teplotě, nejdříve přimícháme pomerančovou šťávu, následně pepř, nakonec šalotku. Lehce osolíme a okořeníme špetkou mletého nového koření. Ochucené máslo dobře promícháme, dáme do lednice vychladit.

Poznámka

Používáme zejména ke grilovaným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept