Jednoduchý recept

Česnek v nálevu - Mánul džangáči

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 43613

Ingredience

150 ml Ocet kvasný lihový
300 ml Voda pitná
300 g Česnek
Kořenící omáčka
36 g Cukr krupice
36 ml Omáčka sójová
2 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 674kJ
10% Sacharidy 35 g
1% Tuky 0 g
49% Sodík 985 mg
10% Bílkoviny 5 g

Česnek v nálevu - Mánul džangáči postup přípravy receptu:

1

Oloupané stroužky česneku propláchneme vodou, necháme na sítku okapat. Potom je naskládáme do sklenic, zalijeme octem a necháme na chladném místě fermentovat 10 dní. Potom octovou vodu přelijeme přes sítko do hrnce, přilijeme kořenící omáčku, směs přivedeme k varu a vaříme ji přibližně minutu. Tuto vařenou kořenicí omáčku vlijeme zpět do sklenice s vodou a s česnekem, necháme fermentovat jeden měsíc.

2

Kořenicí omáčku na česnek přiravíme tak, že smícháme sójovou omáčku se 3 lžícemi krupicového cukru a 2 lžícemi soli.

Poznámka

Doba přípravy tohoto pokrmu je delší než jeden měsíc. Česnek v nálevu podáváme jako přílohu k různým druhům mas a salátů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept