Makarony s rybím filé

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na pánvi na másle orestujeme po obou stranách. Potom porce vidličkou natrháme na kousky. Makarony vsypeme do mísy a přidáme kousky filé, nasekanou petrželku a vše zlehka promícháme. Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.