Makarony s rybím filé
35 min.
Ingredience
- 200gramůŠpagety, Makarony
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 200gramůFilé z aljašské tresky
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaKoření grilovací
- 100gramůSýr Gouda 45%
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Makarony uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na pánvi na másle orestujeme po obou stranách. Potom porce vidličkou natrháme na kousky. Makarony vsypeme do mísy a přidáme kousky filé, nasekanou petrželku a vše zlehka promícháme. Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.