Jednoduchý recept

Bramborák s čedarem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 43657

Ingredience

1 kg Brambory
0,5 kávová lžička Majoránka
200 ml Mléko polotučné
100 g Mouka polohrubá
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
120 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 497kJ
12% Sacharidy 44 g
18% Tuky 13 g
18% Sodík 358 mg
32% Bílkoviny 18 g

Bramborák s čedarem postup přípravy receptu:

1

Sýr nastrouháme, česnek prolisujeme, syrové brambory omyjeme, oloupeme a nastrouháme.

2

V míse promícháme brambory se sýrem, solí, pepřem, majoránkou, česnekem, vejci a mlékem do kompaktní kaše.

3

Na rozpáleném oleji smažíme po obou stranách bramboráky, na ubrousku necháme okapat olej a hned podáváme.

Poznámka

Podáváme vždy teplé.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept