Jednoduchý recept

Hlíva na bazalce

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43660

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 700kJ
2% Sacharidy 7 g
18% Tuky 13 g
24% Sodík 486 mg
6% Bílkoviny 3 g

Hlíva na bazalce postup přípravy receptu:

1

Hlívu očistíme a otřeme vlhkým ubrouskem, česnek prolisujeme, bazalku posekáme na jemno.

2

Do misky nalijeme olej, přilijeme bílé víno, osolíme, opepříme, přidáme bazalku a česnek. Důkladně promícháme. Vložíme nyní hlívu, v olejové marinádě ji promícháme, necháme pár minut uležet.

3

Hlívu dáme do alobalové grilovací misky, položíme na gril a za občasného obracení grilujeme zvolna 10 minut.

Poznámka

Používáme nejčastěji jako přílohu ke grilované drůbeži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept