Jednoduchý recept

Plněná cibule nádivkou z mletého masa a petržele

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 43684

Ingredience

4 ks Cibule
250 g Maso mleté - mix
0,1 l Masový vývar
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 198kJ
3% Sacharidy 10 g
32% Tuky 24 g
14% Sodík 282 mg
15% Bílkoviny 8 g

Plněná cibule nádivkou z mletého masa a petržele postup přípravy receptu:

1

Oloupeme cibule a v mírně osolené vodě vaříme 15 minut, vyndáme a necháme okapat.

2

Seřízneme vršky cibulí a malou lžičkou vydlabeme vnitřky. Polovinu vydlabané dužiny rozmělníme. Na rozpuštěném másle podusíme cibulovou dužinu dosklovita, přidáme mleté maso, důkladně opečeme a směs okořeníme solí a pepřem. Přimícháme smetanu a jemně nasekanou petržel.

3

Cibule naplníme směsí a vložíme do vymaštěné zapékací mísy. Zalijeme masovým vývarem, mísu zakryjeme alobalem a pokrm pečeme v troubě předehřáté na 180 stupňů asi 35 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept