Hovězí bujón s čerstvými rajčaty

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
11 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a rajčata nakrájíme na kostičky, petrželovou nať nasekáme nahrubo.
  • 2
    Propláchnutou rýži vsypeme do kastrolu na rozpálený olej, promícháme a až rýže zprůhlední, přelijeme vodou, zamícháme a pod poklicí dusíme zhruba 20 minut.
  • 3
    Pokrájená rajčata se třemi lžícemi bujónu podusíme pod poklicí, až změknou.
  • 4
    Na nahřáté talíře rozdělíme horkou rýži, rajčata, petrželovou nať a přelijeme horkým bujónem. Hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.