Jednoduchý recept

Studená rajčatová polévka s kefírem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 43727

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
800 ml Mléko kefírové
2 špetka Pepř černý mletý
600 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 569kJ
5% Sacharidy 18 g
6% Tuky 4 g
5% Sodík 105 mg
15% Bílkoviny 8 g

Studená rajčatová polévka s kefírem postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme, vykrájíme semena a rajčata nakrájíme nadrobno.

2

Kefír rozšleháme, přimícháme rajčata, sůl, pepř, cukr a dobře promícháme. Před podáváním necháme polévku dobře vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept