Jednoduchý recept

Filé smažené v česnekovém těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 43736

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Filé z aljašské tresky
125 ml Mléko polotučné
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 259kJ
7% Sacharidy 25 g
77% Tuky 58 g
11% Sodík 215 mg
74% Bílkoviny 42 g

Filé smažené v česnekovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme hladkou mouku s vejcem, mlékem, rozpuštěným máslem a prolisovaným česnekem. Směs osolíme a umícháme hladké těstíčko.

2

Omyté a osušené porce filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

3

Připravené porce namáčíme do těstíčka a smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Vyjmeme na papírovou utěrku.

4

Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept