Jednoduchý recept

Vepřové na fenyklu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 43887

Ingredience

1 ks Citrony
40 g Estragon
10 g Fenykl sladký - hlíza
125 g Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
2 g Pepř zelený mletý
2 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
1 kg Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 258kJ
2% Sacharidy 8 g
79% Tuky 59 g
46% Sodík 921 mg
97% Bílkoviny 55 g

Vepřové na fenyklu postup přípravy receptu:

1

Vepřové kotlety natřeme olejem a posypeme směsí fenyklu, soli, pepře a rozmarýnu. Vložíme do mělké mísy, zakryjeme a necháme 2 hodiny marinovat.

2

Mezitím uhněteme rozměklé máslo s nasekaným estragonem, solí a pepřem. Na pergamenu utvoříme váleček, zabalíme a dáme do lednice ztuhnout.

3

Marinované kotlety ogrilujeme 5 minut z obou stran, až jsou propečené. Poklademe plátky estragonového másla a ozdobíme kolečkem citronu.

Poznámka

Maso se musí 2 hodiny marinovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept