Recept

Polévka s hovězím masem a paprikami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 43888

Ingredience

200 g Brambory
1 ks Cibule
350 g Hovězí maso přední
40 g Máslo čerstvé
40 ml Olej rostlinný
200 g Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Pórek
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1,3 ml Voda pitná
Na rýži
1 polévková lžíce Olej rostlinný
80 g Rýže loupaná
220 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 406kJ
7% Sacharidy 26 g
96% Tuky 72 g
11% Sodík 225 mg
32% Bílkoviny 18 g

Polévka s hovězím masem a paprikami postup přípravy receptu:

1

Papriky očistíme, vykrojíme semena a nakrájíme na nudličky, rajčata spaříme, oloupeme, vykrojíme semena a nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Hovězí maso očistíme, nakrájíme na kostičky a na oleji osmažíme. Pórek a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Rýži udusíme do poloměkka.

2

Na másle osmažíme cibuli s rýží, přidáme osmažené maso a zalijeme horkou vodou. Uvedeme do varu a přimícháme brambory a ostatní zeleninu, osolíme, opepříme a vaříme zhruba 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept