Jednoduchý recept

Plněné bedly

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 43919

Ingredience

12 ks Bedly čerstvé
2 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 977kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 18 g
9% Sodík 189 mg
18% Bílkoviny 10 g

Plněné bedly postup přípravy receptu:

1

Bedly očistíme, oddělíme kloboučky a nožičky nakrájíme na tenká kolečka.

2

Oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli osmahneme v kastrůlku na másle, přidáme nožičky hub, osolíme, opepříme, vmícháme kečup a pod pokličkou dusíme doměkka. Potom přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání je necháme zhoustnout. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.

3

Připravenou směsí naplníme kloboučky bedel a urovnáme je do olejem vymazané zapékací mísy. Posypeme nastrouhaným sýrem a ve středně vyhřáté troubě zapečeme dorůžova.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo smažené hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept