Uzený pstruh s těstovinami
20 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny Pappardelle
 - 200gramůPstruh uzený
 - 2stroužkyČesnek
 - 4kusyCibulka jarní
 - 3kusyRajčata
 - 125mililitrůVíno bílé
 - 2lžičkyPepř citronový
 - 1lžíceKopr čerstvý
 - 1lžíceOlej olivový extra panenský
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
3 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvařené ve vroucí vodě al dente scedíme a necháme v teple.
 - 2Na středním plameni ve větším hrnci rozpálíme olivový olej a 2 minuty v něm restujeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku a prolisovaný česnek, přidáme nadrobno nakrájená masitá rajčata, bílé víno, citronový pepř a na mírném ohni 3-4 minuty ohříváme. Přimícháme tenoučké plátky uzeného pstruha a jemně nasekaný kopr, chvilku přihřejeme.
 - 3Teplé těstoviny polijeme směsí z rajčat a uzeného pstruha.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.