Recept

Bylinková velikonoční nádivka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4409

Ingredience

200 g Anglická slanina
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Muškátový květ
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 ks Rohlíky bílé
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 993kJ
4% Sacharidy 16 g
49% Tuky 36 g
28% Sodík 551 mg
36% Bílkoviny 20 g

Bylinková velikonoční nádivka postup přípravy receptu:

1

Na kostičky nakrájíme rohlíky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout.

2

Na kostičky nakrájíme vepřové maso a slaninu, smícháme v míse s rohlíky a přidáme vejce. Propracujeme. Přidáme petrželku, pažitku, cibuli, koření, pepř, sůl a promícháme.

3

Nádivku dáme péct na 30 minut do trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept