Tagliatelle s kuřecím masem a bílým vínem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
8 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na oleji osmahneme kuřecí prsa do zlatova. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Na původním oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli a na kolečka rozkrájené papriky přibližně 5 minut. Vložíme zpět maso, nakrájená rajčata i se šťávou, víno, nadrobno pokrájenou majoránku, dle chuti osolíme a opepříme. Pod pokličkou dusíme 30 minut. Mezitím v hrnci uvaříme těstoviny. Scedíme je a pokapeme olejem. Do masové směsi vsypeme fazole, zamícháme a můžeme je servírovat na těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.