Rajčatový salát s pečenými paprikami

18 min.
Bulharsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky položíme na plech, vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě zprudka pečeme. Dbáme na to, abychom papriky nepřipálili. Necháme je zchladnout, sloupneme, vykrojíme semena a nakrájíme. Omytá rajčata nakrájíme na osminky, pažitku nasekáme nadrobno. Sýr strouháme nahrubo.
  • 2
    V servírovací míse promícháme rajčata s paprikami, osolíme, zakapeme olejem. Salát před podáváním posypeme sýrem a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.