Lívance z tresky
50 min.
Ingredience
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
 - 100mililitrůVoda pitná
 - 1kusVejce slepičí
 - 1lžičkaSůl
 - 1lžičkaPepř černý mletý
 - 450gramůFilé rybí
 - 6lžicOlej rostlinný
 - 1lžíceOmáčka rybí
 - 1lžíceOmáčka sójová
 - 1lžíceVývar rybí
 - 1lžíceMáta
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
172 mg
Postup přípravy
- 1Smícháme v míse mouku s kypřícím práškem. Přilijeme vodu, vmícháme olej, rozšlehané vejce, sůl a necháme pár minut odstát.
 - 2Smícháme v misce rybí omáčku, sójovou omáčku, rybí vývar a mátu. Omáčku odložíme stranou.
 - 3Osolíme, opepříme a na plátky nakrájíme rybí filé. Rozpálíme ve woku olej, rybí kousky obalíme v těstíčku a smažíme do zlatova.
 - 4Nakonec vyjmeme z pánve a necháme okapat. Udržujeme v teple, než osmažíme všechny kousky, následně servírujeme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.