Zdravý recept

Kapustová polévka z růžičkové kapusty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 44189

Ingredience

200 g Kapusta růžičková
10 g Pažitka
3 g Pepř černý mletý
1 ks Polévkové kostky Vitana
5 g Vegeta
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 69 kcal
Kilojoule 289kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 13 mg
10% Bílkoviny 6 g

Kapustová polévka z růžičkové kapusty postup přípravy receptu:

1

Růžičkovou kapustu omyjeme, rozkrojíme napůl, nasypeme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme polévkovou kostku, opepříme, dochutíme Vegetou a povaříme 10 - 12 minut, až budou kapustičky měkké. Polévku nalijeme do talířů a posypeme posekanou pažitkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept