Jednoduchý recept

Listová čínská zelenina s ústřicemi

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 44219

Ingredience

1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
225 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Vývar rybí
250 g Zelí čínské
12 ks Ústřice
200 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 538 kcal
Kilojoule 2 250kJ
5% Sacharidy 19 g
46% Tuky 34 g
52% Sodík 1 g
66% Bílkoviny 37 g

Listová čínská zelenina s ústřicemi postup přípravy receptu:

1

Ústřice jednu po druhé uchopíme do utěrky a speciálním ostrým nožem je otevřeme. Vyjmeme obsah včetně tekutiny, lastury vyhodíme.

2

Na kousky nakrájíme čínské zelí a špenát.

3

Ve woku rozpálíme olej, osmahneme na něm kostičky šlaniny přibližně 1 minutu. Přidáme čínské zelí, špenát, přilijeme vývar a podusíme. Osolíme, opepříme.

4

Na zeleninu vložíme ústřice včetně tekutiny a dusíme 2 minuty.

5

Vyndáme ústřice i zeleninu, položíme na nahřátý talíř.

6

Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé, jako přílohu lze použít bagetu nabo chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept