Jednoduchý recept

Vepřová pečeně s vinnými hrozny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4425

Ingredience

1 ks Bobkový list
4 ks Cibule
400 g Hroznové víno
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tymián sušený
1 kg Vepřová pečeně
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 908 kcal
Kilojoule 3 800kJ
8% Sacharidy 29 g
87% Tuky 65 g
10% Sodík 202 mg
74% Bílkoviny 41 g

Vepřová pečeně s vinnými hrozny postup přípravy receptu:

1

Troubu rozehřejeme na 180C.

2

Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné nudličky. V pekáčku rozpálíme olej a maso z obou stran opečeme. Vyjmeme a ve výpeku necháme zpěnit cibuli. Přidáme koření, vložíme zpět maso, ochutíme solí, pepřem a podlijeme vínem. Pečeme v troubě pod pokličkou asi 40min doměkka.

3

Ke konci nasypeme kuličky hroznového vína a při mírné teplotě ještě 5min dopečeme.

4

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept