Okurkový salát s vejci a smetanou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme na plátky, okurky oloupeme a pokrájíme na kolečka, cibulovou nať nasekáme na jemno.
  • 2
    V míse promícháme okurku s cibulovou natí, osolíme, opepříme, osladíme, zakapeme citronovou šťávou, octem a dobře zamícháme. Nakonec salát poklademe plátky vajec a přelijeme smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 18. 7. 2016
Okurkový salát s vejci a smetanou
Moc dobrý a lehký salát, který nám s bagetou stačil i jako lehká letní večeře. Palec nahoru 🙂