Jednoduchý recept

Avokádo po katalánsku

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 44349

Ingredience

50 g Ančovičky konzervované
2 ks Avokádo
50 ml Ocet vinný
50 ml Olej z vlašských ořechů
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Rozinky bílé
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 818kJ
9% Sacharidy 34 g
76% Tuky 57 g
52% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Avokádo po katalánsku postup přípravy receptu:

1

Rozinky necháme 1 hodinu nabobtnat ve vodě. Ančovičky nakrájíme na dlouhé plátky a osušíme ubrouskem. Z oleje, octa, pepře a soli vytvoříme marinádu.

2

Avokádo rozpůlíme a nakrájíme na proužky. Pokapeme je 1/2 vytvořené marinády. Rozinky necháme okapat a posypeme jimi avokádo, stejně jako s kousky ančoviček. Poté polijeme zbytkem vytvořené marinády.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept