Basilejský toast
20 min.

Ingredience
- 125gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1kusVeka tuková
- 5kusůVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
36 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
340 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky veky opečeme na části másla. Na zbylém másle posudíme nastrouhanou cibuli se žloutky a solí.
- 2Na plátky veky dáme střídavě směs cibule a žloutků, překryjeme plátkem sýru a vrstvu ještě jednou opakujeme.
- 3Zapečeme v horké troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.