Salát á la Chiang Mai s mletým kuřecím masem

30 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
16 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
757 mg
Cukr
985 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší teflonovou pánev nasucho rozehřejeme. Vložíme kuřecí maso a navlhčíme trochou vody. Na středním ohni restujeme za stálého míchání cca 7-10 minut. Pánev odstavíme a slijeme přebytečný tuk. Maso přemístíme do mísy.
  • 2
    Z citronové trávy odkrojíme cca 5 cm spodní části stonku, lodyhu nadrobno nakrájíme a přidáme k masu. Vmícháme nasekané limetové listy, limetkovou šťávu, nadrobno nakrájené chilli papričky bez semínek, rybí omáčku, rozemletou praženou rýži, pokrájenou jarní cibulku a nasekaný koriandr.
  • 3
    Hotový salát dozdobíme listy salátu, lístky máty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.