Jednoduchý recept

Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 44445
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 678kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
10% Sodík 197 mg
48% Bílkoviny 27 g
Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí
  • Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí
  • 1
  • Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí
  • 2
  • Vložit obrázek

Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a po obou stranách orestujeme v pánvi na rozpáleném másle.

2

Porce urovnáme do olejem vymazané zapékací mísy. Zakysanou smetanu rozmícháme s hořčicí a směs rozetřeme na filé. Povrch posypeme nasekanou petrželkou.

3

Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.

4

Nůžeme podávat s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.

Komentáře a hodnocení

 
fanda.mikulasek@seznam.cz
Filé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí
Chutná celé rodině.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept