Jednoduchý recept

Fazolky smažené se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 44478

Ingredience

300 g Fazolky mražené
3 g Kmín celý
10 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
5 g Petržel kudrnka
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 684kJ
4% Sacharidy 15 g
11% Tuky 8 g
51% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Fazolky smažené se žampiony postup přípravy receptu:

1

Fazolky necháme rozmrazit, odřízneme špičky, odkrojíme vlákna a fazolky překrojíme napůl. Žampiony nakrájíme na plátky, pažitku posekáme na jemno.

2

V pánvi rozpálíme trošku oleje, přisypeme fazolky, žampiony a krátce orestujeme. Podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme pažitku, pánev zakryjeme, dusíme do měkka. Pánev odkryjeme, tekutinu necháme vydusit, do pánve rozklepneme vejce, rychle promícháme a necháme ztuhnout. Odstavíme a ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme teplé, jako příloha poslouží chléb nabo bageta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept