Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 36 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 44501

Ingredience

10 g Bazalka
10 g Koriandr čerstvý
10 g Máta
50 g Roketa
4 ks Žemle tuková
Na placky
1 ks Cibule
40 g Kari pasta
30 g Koriandr čerstvý
500 g Kuřecí prsa
20 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
Na satay
10 ml Chilli omáčka
1,2 dl Kokosový krém
30 ml Limetková šťáva
60 g Máslo arašídové
10 ml Omáčka rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 570 kcal
Kilojoule 2 386kJ
15% Sacharidy 55 g
31% Tuky 23 g
51% Sodík 1 g
64% Bílkoviny 36 g

Thajské kari burgery postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme nakrájená kuřecí prsa, kari pastu, cibuli, koriandr, sůl a pepř, vše do hladka rozmixujeme. Z hmoty vytvoříme placky, které necháme v lednici 30 minut uležet.

2

Zatím na pánev vložíme všechny ingredience na omáčku satay, mírně je povaříme přibližně 2 minuty dokud směs nezhoustne, necháme vychladnout.

3

Uleželé placky potřeme olejem, grilujeme 8 minut z každé strany, dokud nejsou propečené.

4

Do rozkrojené žemle vložíme masovou placku, listy rokety, pár lístků bazalky, máty a koriandru, přelijeme lžící omáčky satay.

Poznámka

Servírujeme ještě teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept