Smažené kořeněné kalamáry

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
64 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
306 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, omyté a na kroužky nakrájené kalamáry osušíme papírovou utěrkou. V misce smícháme hladkou mouku, sůl, pepř a oregano. Kalamáry ve směsi obalíme a v pánvi ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje smažíme asi 3 minuty dozlatova. Vyjmeme na papírovou utěrku. Před podáváním pokapeme osmažené kalamáry citronovou šťávou. Vhodnou přílohou je bílé pečivo a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.